Terug

Volg Shownieuws

Rob de Nijs krijgt Televizier-Ring Impact

Nieuws

12 okt 2023, 22:05

Het afscheidsconcert van Rob de Nijs heeft donderdag de Televizier-Ring Impact gewonnen. Zijn vrouw Jet nam de prijs namens de zanger in ontvangst tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam (zie video).

Rob, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, gaf vorig jaar juni een afscheidsconcert in de Amsterdamse Ziggo Dome. Meerdere collega's gaven tijdens de show een gastoptreden. Zo traden onder anderen Trijntje Oosterhuis, Danny Vera, Paskal Jakobsen en Claudia de Breij op. Omroep MAX zond in december een registratie van het concert uit.

De Televizier-Ring Impact wordt sinds vorig jaar uitgereikt en is bedoeld voor programma's, tv-momenten of documentaires die iets hebben losgemaakt in de samenleving. De BNNVARA-onlineserie BOOS, van Tim Hofman, won vorig jaar voor de veelbesproken aflevering over de misstanden bij The Voice of Holland.

Dit jaar waren ook Kopen Zonder Kijken (RTL 4) en Undercover in Nederland (SBS6) genomineerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.