Terug

Volg Shownieuws

Zieke Rob de Nijs toch weer de bühne op

Nieuws

9 sep 2020, 19:04

Een mooi bericht vanuit Rob de Nijs. De zanger laat na zes maanden eindelijk van zich horen via social media.

"Beste mensen, na een afwezigheid van 6 maanden kunnen we eindelijk weer wat positieve geluiden laten horen", schrijft het management van de zanger op Facebook. "Hebben veel mailtjes en berichten gekregen van jullie met de vraag hoe het met Rob gaat. Wij kunnen jullie melden dat het gezien de omstandigheden (corona, parkinson) uitstekend gaat met Rob. Momenteel worden de laatste opnames gemaakt voor de nieuwe CD 't Is Mooi Geweest. Deze zal samen met een speciaal boek begin november worden gereleased."

Ook geeft de zanger aan weer op te gaan treden in november en december. Rob wil graag zijn achterban bedanken voor alle steun. "Dank voor jullie lieve woorden in brieven, kaartjes, Facebook, Twitter, etc. Helaas is het onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken. Dus doen we het even zo."

Parkinson

Rob de Nijs werd in maart dit jaar bedolven onder de positieve reacties na zijn optreden in De Wereld Draait Door, waar hij in een lege studio twee liedjes zong. De 77-jarige zanger, die aan de ziekte van Parkinson lijdt, had nooit kunnen denken dat het zoveel teweeg zou brengen.

"En dan te bedenken dat we vrijdag nog wilden afzeggen", reageert Rob destijds. Volgens hem stond zijn optreden al zo'n twee maanden vast. "Maar het oprukkende corona haalt een streep door vrijwel alles. Dus toen we hoorden dat het wel door zou gaan, maar zonder publiek, dacht ik eerst: 'Ja, wat is dat nou? Dat wordt toch niks, zal ik dat nou wel doen?'."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.