Terug

Volg Shownieuws

Rob de Nijs neemt definitief afscheid van fans en podium

Nieuws

30 sep 2021, 17:05

Rob de Nijs neemt definitief afscheid van zijn publiek en het podium, tijdens zijn ’t is Mooi Geweest’-slotconcert dat plaatsvindt in het Antwerpse Sportpaleis. Dat schrijft showbizzsite.

Rob zingt nog één keer zijn allergrootste hits met gastartiesten als Eva De Roovere, Günther Neefs en Jan Smit. En daar komen nog namen bij. “Eruit gaan met een knal. Dat was anderhalf jaar geleden al het plan, maar toen kwam er een pandemie en lagen we er allemaal een tijdje uit. Gelukkig zijn we allemaal dusdanig gezond gebleven en is Rob’s ziekte stabiel gebleven, waardoor we alsnog dat grote afscheidsconcert op zondagavond 21 november 2021 in het Antwerpse Sportpaleis kunnen laten plaatsvinden", vertelt Rob's manager Frank Jansen tegen de site.

Emotionele dag

"Dat wordt een emotionele dag, niet allen voor Rob de Nijs, maar ook voor ons als muzikanten die al jaren met hem spelen, de gastartiesten en het publiek. Als je in het Antwerpse Sportpaleis in Vlaanderen op zo’n manier een punt kan zetten achter meer dan 60 succesvolle jaren, dan kan je alleen maar ontzettend blij zijn dat we samen met Rob zoiets intens met z’n allen kunnen meemaken”, aldus Frank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.