Terug

Volg Shownieuws

Rob en Jet de Nijs delen verschrikkelijk nieuws

Rob en Jet de Nijs delen verschrikkelijk nieuws

Nieuws

28 mei 2023, 23:57

Rob en Jet de Nijs hebben enorm triest nieuws gedeeld. Het stel laat via een bericht op sociale media weten dat hun petekind opnieuw ziek is geworden en leukemie heeft.

"Gevoelens van dankbaarheid en trots wisselen elkaar af met gevoelens van angst en verdriet", aldus Jet op Instagram. "In een mooi artikel in De Telegraaf kondigde Joop van den Ende zaterdag aan dat er musical over Robs leven verschijnt. Wat een eer en wat zijn we daar blij mee. Maar de dag hiervoor hoorden we dat ons petekind, waar we zoveel van houden wederom gevloerd is door leukemie. We zijn lamgeslagen en verdrietig. Lief meisje, knappe prachtige schat we staan naast je! Altijd! Dat kaarsje brand ❤️"

Onder het bericht reageren volgers aangeslagen. Zo schrijft iemand: "Wat krijgen jullie veel op je bordje. Sterkte!" Een andere volger reageert met: "Wat een dubbel gevoel voor jullie... Ik wens jullie heel veel sterkte!"

Ademhalingsproblemen

Rob werd zelf in april opgenomen in het ziekenhuis met ademhalingsproblemen, zie de video bovenaan de pagina. Nu maakt de 80-jarige zanger het "verbazingwekkend goed", aldus zijn vrouw. "Hij glipte tussen mijn vingers vandaan", blikte ze terug. "Rob ademde niet meer." Ook voelde ze geen hartslag bij haar man, die lijdt aan de ziekte van Parkinson. "Dat was horror."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.