Terug

Volg Shownieuws

Rob Goossens ontkent: 'Ik was niet aan het tijdrekken'

Nieuws

17 juli 2022, 13:06

Rob Goossens beweert absoluut geen tijd te hebben gerekt in De Slimste Mens. De journalist ontkent met klem dat hij op deze manier door is gegaan naar de volgende ronde...

In de finale nam Rob het op tegen AD-hoofdredacteur Rennie Rijpma. Vlak voor de laatste vraag stond de stand gelijk, doordat Rob precies 'pas' zei toen ook hij op 39 seconden stond. Hierdoor mocht hij de laatste vraag beantwoorden en hij gaf twee goede antwoorden.

"Ik was niet aan het tijdrekken. Het was gewoon… Ja, ik kwam niet op Anchorage", zegt Rob in RTL Boulevard.

Rennie vindt dit onzin. "Hij zat duidelijk tijd te rekken en dat zou ik hem enorm kwalijk kunnen nemen, maar ik kan niet uitsluiten dat ik het andersom ook had gedaan. " Rob beweert echter bij hoog en laag dat dit niet waar is. "Met de hand op mijn hart, ik was echt op zoek naar Anchorage en ik kwam er gewoon niet op. Ik had het niet verwacht. Ik dacht eigenlijk dat bij gelijke secondes de ander mag en ik had dat ook volkomen terecht gevonden."

De hoofdredacteur van het AD zegt dat ze het andersom dus ook gewoon had gedaan. En ook nog eens had gewonnen... "Als ik de laatste vraag had gehad had ik de antwoorden zeker geweten en dan had Rob nu thuis gezeten."

Rob: "Het leven is hard en er zijn altijd nog andere programma’s, dus ik hoop dat we Rennie terug gaan zien in Expeditie Robinson. "

Lisa Loeb

Vorig seizoen ging acteur Jacob Derwig er met de winst vandoor. De acteur volgde cabaretière Lisa Loeb op, die vorige zomer De slimste mens won. Zij vertelt in bovenstaande video over haar winst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.