Terug

Volg Shownieuws

Robert Doornbos en Chantal Bles in het huwelijksbootje gestapt

Nieuws

15 apr 2023, 21:54

Oud-coureur Robert Doornbos is vandaag getrouwd met zijn grote liefde Chantal Bles. Het stel stapte letterlijk in het huwelijksbootje in de Amsterdamse grachten. Zie bovenstaande video. Tien jaar geleden werd Bles al ten huwelijk gevraagd door Robert, maar door omstandigheden kwam een bruiloft er nog niet van.

Het eerste gedeelte van de bruiloft vond plaats in Amsterdam, waar niemand minder dan Edsilia Rombley het prachtige gezin toezong. Het tweede deel van de bruiloft zal later in Italië plaatsvinden.

De twee hebben al twaalf jaar een relatie. De bruiloft kon onder meer niet doorgaan, omdat hun dochtertje Jada kanker kreeg. Gelukkig is zij inmiddels helemaal genezen. Bekijk onderstaande video voor meer hierover.

Robert Doornbos open over zieke Jada: 'het is heel pijnlijk'
0:53
Robert Doornbos open over zieke Jada: 'het is heel pijnlijk'

In 2021 ging Robert opnieuw op één knie voor zijn vriendin.

Straatroof

Even leek het erop dat het feest niet door zou gaan. Vrijdag kwam namelijk het nieuws naar buiten dat Robert twee weken geleden het slachtoffer werd van een gewelddadige straatroof. Twee criminelen met knuppel maakten hem zijn telefoon en peperdure horloge afhandig. Bekijk onderstaande video voor meer hierover.

Robert Doornbos in nachtmerrie na gewelddadige roof
2:42
Robert Doornbos in nachtmerrie na gewelddadige roof

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.