Terug

Volg Shownieuws

Robert Jensen staande gehouden door Koninklijke Marechaussee

Nieuws

28 dec 2018, 17:17

Robert Jensen is staande gehouden door de Koninklijke Marechaussee. En dat niet een keer, maar inmiddels al tientallen keren!

De presentator vertelt in zijn nieuwste podcast dat hij het spuug- en spuugzat is. 'Ik moest vliegen en ik zal je vertellen wat ik meemaak als ik door de Nederlandse douane moet gaan en die terminal in moet om de vlucht te halen. Dit is wat mij al jaren overkomt...' begint hij zijn relaas. 'Tegenwoordig heb je van die digitale poortjes en daar moet je je paspoort indoen. En ik sta daar altijd gevangen als Nelson Mandela op Robbeneiland, een minuutje of 5 in zo’n poortje, ze laten me er niet doorheen!'

En dit is de opvallende reden. 'Er is namelijk een signalering op mijn paspoort. En dit is al jaren aan de gang dus ik weet precies welke signalering erop zit. Ze zijn op zoek naar een man die Rick Jensen heet.' R. Jensen wordt dus iedere keer weer uit de rij geplukt, maar ze hebben wel keer op keer de verkeerde... 'Je zou denken dat het een speurtocht is naar iemand die iets heel ergs heeft gedaan, op zijn minst pedofilie, of dat hij jassen maakt van de huid van blindengeleidehonden of zoiets. Maar ik ben er al jaren geleden achtergekomen dat er niks heftigs aan de hand is. Het is niet eens een boete ofzo, het is een signalering!'

Robert praat al jaren met de Marechaussee om ervoor te zorgen dat hij eindelijk eens zonder problemen door de douane kan. 'Ik praat al jaren met die gasten om dit uit het systeem te halen. Ze willen wel, maar ze kunnen niks doen. Waar ik dus vandaag achterkwam toen ik even een vlucht moest maken, is dat Rick Jensen al wordt gezocht sinds 2007. Fucking hell, het is nu dus al 11 jaar dat ik iedere keer gestopt wordt door de Marechaussee. Als ik vanaf Amsterdam vlieg en als ik terugkom...' Hopelijk kan Robert in 2019 eindelijk weer zonder zorgen naar zijn geliefde Amerika vliegen!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.