Terug

Volg Shownieuws

Robert ten Brink ziet één groot nadeel aan nieuwe Sinterklaas-rol

Robert ten Brink ziet één groot nadeel aan nieuwe Sinterklaas-rol

Nieuws

23 mei 2021, 18:49

Robert ten Brink heeft een belangrijke nieuwe rol te pakken. De presentator speelt Sinterklaas in De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje. Er kleeft echter een flink risico aan zijn nieuwe rol...

Robert bekent doodsbang te zijn dat hij wordt herkend als de Goedheiligman door één van zijn vijf kleinkinderen. "Ik ben als de dood dat die van 4 jaar oud me herkent. Dat zou ik niet op mijn geweten willen hebben. De oudsten zijn 11 en 9 jaar, dus tegen hen kan ik het uiteindelijk wel zeggen", bekent hij aan het ANP.

'Helemaal gek geworden'

De All You Need Is Love-presentator heeft echter nog niets verteld aan zijn twee oudste kleinkinderen. "Ze denken vast dat opa helemaal gek geworden is. Dat ’ie hartje zomer schreeuwt: ’Hallo, ik ben de nieuwe Sinterklaas!’. Dat moet ik dus nog even goed zien te timen.”

Als het aan Robert ligt, wordt hij de nieuwe 'echte' Sinterklaas. "Dat kan je niet afdwingen”, vindt hij. "Maar hoe gaaf zou het zijn als kinderen je zien, je met grote ogen aankijken en vol verwondering denken: ’Wow, dat is Sinterklaas’."

In de video bovenaan de pagina vertelt Robert over zijn nieuwe rol als Goedheiligman.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.