Terug

Volg Shownieuws

Robèrt van Beckhoven verklaart: 'Waar blijft winkel?'

Nieuws

12 aug 2022, 13:33

Robèrt van Beckhoven opent toch geen winkel in Westfield Mall of The Netherlands. Aan Shownieuws legt hij uit waarom...

Op een wand in het gigantische winkelcentrum is al heel lang een foto te zien van de Meester Patissier. Daarbij staat dat hij 'in de loop van 2021' een winkel opent in de Westfield Mall. Het roept veel vragen op, want waarom is de winkel een jaar later nog altijd niet open?

Robèrt heeft slecht nieuws voor de fans: "Onze winkel in Westfield Mall of The Netherlands zal inderdaad helaas niet worden geopend", zegt hij tegen Shownieuws. "Hoewel deze vestiging al een hele poos in de planning zat, hebben wij in goed overleg met de verhuurder besloten hiervan af te zien."

"De opening werd lange tijd vertraagd door tal van oorzaken", aldus Robèrt. "De coronacrisis heeft daar een belangrijke rol in gespeeld, maar ook bouwkundige aanpassingen en schaarste van de benodigde machines en personeel. Na alle mogelijkheden en opties te hebben bezien, konden we niet anders dan tot dit besluit komen, ook omdat de kwaliteit en klantbeleving van bij Robèrt niet konden worden gerealiseerd."

"We vinden het ontzettend jammer, we zijn dit project in Leidschendam uiteraard niet gestart met de intentie dat het zo zou eindigen. Wij begrijpen ook de teleurstelling van anderen, maar natuurlijk blijven mensen van harte welkom in onze thuisbasis in Oisterwijk."

Robèrt is al jarenlang te zien in het razend populaire programma Heel Holland Bakt. In de video bovenaan de pagina zie je de winnaar van het afge

open seizoen, Enzo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.