Terug

Volg Shownieuws

Robin Martens eropuit met dochtertje

Nieuws

9 okt 2021, 20:08

Kersverse moeder Robin Martens zit nog altijd op een roze wolk. In augustus beviel ze van dochter Makéna en op Instagram laat ze weten dat ze ontzettend geniet van het moederschap.

Zo schrijft ze bij onderstaande prachtige foto in de buitenlucht: "Liefste Makéna 💕 Ik hielt altijd al van wandelen in de natuur, maar met jou erbij nog veel meer! Ik ga met de dag nog meer van jou houden en ik moet elke dag weer nog meer om je lachen! Ik lach omdat je zooo lief bent en heel grappig en nog het meeste lach ik omdat jij zoveel lacht lieve schat!

Ik weet nu pas echt hoe het voelt om te leven in het hier en het nu. Sinds het moment dat je er bent, denk ik niet meer aan het verleden en niet meer aan de toekomst. Ik geniet van elk moment samen met jou en papa van dag tot dag! Je bent het mooiste wat me is overkomen. Lieve Makéna bedankt voor je mooie ziel en dank je wel dat je in mijn leven bent gekomen!!" De actrice maakte in maart haar zwangerschap bekend. In juni sprak William Rutten uitgebreid met Robin voor onze online serie Op de gevoelige plaat en dat is interview is in de video hierboven te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.