Terug

Volg Shownieuws

Robin Martens geeft update over zwangerschap

Nieuws

23 mei 2023, 22:24

Het gaat, los van wat zwangerschapskwaaltjes, heel goed met Robin Martens. Dat laat de actrice dinsdag avond aan Shownieuws weten bij de première van The Little Mermaid in Amsterdam.

"Het gaat heel erg goed", aldus Robin over haar zwangerschap in de video hierboven. "Hij beweegt heel veel, hij is heel druk. Dat is een goed teken." Ze laat vervolgens weten dat deze tweede zwangerschap voor haar gevoel een stuk sneller gaat.

De actrice verheugt zich vooral op de bevalling. "Dat is heel dubbel, want de bevalling is wel een dingetje. Ik heb vooral heel veel zin in het moment dat ik hem voor het eerst ga zien." Bekijk haar volledige reactie in de video bovenaan de pagina.

Geslacht

Robin en haar vriend Benjamin onthulden vorige maand welk geslacht hun tweede kindje heeft. In de video hieronder is te zijn blauwe ballonnen te zien, waarmee duidelijk lijkt dat ze in verwachting zijn van een jongetje.

Robin Martens onthult geslacht van baby
0:51
Robin Martens onthult geslacht van baby

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.