Terug

Volg Shownieuws

Roddelpraat opnieuw uitgesloten door Televizier

Nieuws

8 apr 2022, 13:58

Het Youtube-programma Roddelpraat is opnieuw uitgesloten van deelname voor de Televizier-Ster Online-Videoserie. Dit maken de presentatoren van het controversiële programma, Jan Roos en Dennis Schouten, bekend op hun website.

Nadat zij in 2021 werden uitgesloten van deelname, hoopten zij dit jaar wel mee te mogen dingen naar een Televizier-Ster. Helaas voor de Youtube-sterren gaat dit weer niet gebeuren.

Ze delen een mail van Jeroen de Goeij van Televizier, die duidelijk maakt waarom. "Op grond van de reglementen heeft de organisatie van de verkiezing besloten dat Roddelpraat niet in aanmerking komt voor deelname aan de Televizier-Ring verkiezingen van dit jaar", valt er te lezen.

"Wij zien ten opzichte van vorig jaar geen wezenlijke verandering in het format. De organisatie van de verkiezing is van oordeel dat Roddelpraat nog steeds beledigend en grof is, en niet past bij de normen en waarden van Televizier", aldus Jeroen.

Jan's Reviews

Hoewel ze erg teleurgesteld zijn, laten Jan en Dennis weten toch te gaan knokken voor een Televizier-Ster. Maar niet met Roddelpraat.

Jan Roos heeft ook een eigen Youtube-kanaal, waarop hij producten recenseert. Ze hopen dat dit programma wel mag meedoen om de felbegeerde prijs. "Probeer maar eens een review-kanaal te weigeren waar een beetje dikkige man producten zit te proeven in hele sullige filmpjes. Dus daar gaan we weer. Stem allemaal op Jan’s Reviews!" aldus Jan op de website van het programma.

In de video bovenaan de pagina en via deze link zie je meer over de uitsluiting van Roddelpraat vorig jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.