Terug

Volg Shownieuws

Rogier geeft duidelijkheid over foto met onbekende man

Rogier geeft duidelijkheid over foto met onbekende man

Nieuws

28 nov 2020, 17:23

Rogier Smit geeft duidelijkheid over de onbekende man met wie hij eerder een intiem kiekje plaatste op social media. De desbetreffende foto zorgt voor nogal wat verwarring. Rogier laat vandaag weten hoe de vork in de steel zit.

Onderstaande foto zorgde voor een hoop consternatie op Instagram. Zo luiden enkele reacties: "Nieuwe vriend??", "Mooi stel zijn jullie" en "Nog geen dag geleden schrijf je dat Frank de liefde van je leven is. Heb ik wat gemist of komt het door de wijn, dat ik je zo innig verliefd zie doen?"

Deze week was er een hoop ophef over een mogelijke scheiding tussen Rogier en Frank. Hoewel ze dit beiden ontkenden, lijkt Rogier met zijn bericht olie op het vuur te willen gooien.

Vandaag geeft Rogier duidelijkheid. Zo schrijft hij op Instagram: "Hij heeft een vriendin, maak je geen zorgen!". Vervolgens plaatst de realityster een foto van een hartvormig blad en schrijft: Frankje hartje Rogier".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.