Terug

Volg Shownieuws

Rolf Sanchez brengt eerste stem uit voor de Sky Summer Top 101

Rolf Sanchez brengt eerste stem uit voor de Sky Summer Top 101

Nieuws

21 juni 2022, 17:16

Hoewel afgelopen weekend het kwik al even boven de 30 graden steeg, is de zomer nu pas echt begonnen. Ook Sky Radio gaat vandaag van start met een muzikale zomer vol zonnige zomerhits: zanger Rolf Sanchez opent op deze eerste dag van het zomerseizoen de stemperiode voor de Sky Summer Top 101.

Luisteraars kunnen tot en met 4 juli stemmen op de zomerse hitlijst. De 101 populairste zomerhits zijn op vrijdag 8 juli van 09u tot 18u te horen op Sky Radio. 

Zomergevoel 

Rolf Sanchez is zelf geen onbekende op het gebied van fijne zomerhits. In 2020 scoorde hij met het nummer Más Más Más een nummer 1 hit die een hele zomer lang de Spaanse toon zette. Deze zomer brengt hij de nieuwe track Darte un Beso, die wederom alle ingrediënten van een echte zomerhit bevat.

Stem nu en maak kans op een Sky summer-pakket met daarin een Sky-handdoek, beachtennis-set, waterdichte tas, wijnkoeler en drijvende speaker.

Ik wil!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.