Terug

Volg Shownieuws

Rolf Sanchez en vriendin Sophia delen killerbody transformatie

Nieuws

23 dec 2021, 18:16

Rolf Sanchez en zijn vriendin Sophia Mason hebben beiden een killerbody transformatie ondergaan. De zanger en danseres besloten twee maanden terug tijdens de vakantie hun leven drastisch te veranderen.

Voor zowel hun fysieke als mentale gezondheid is het stel flink gaan sporten. Op onderstaande Instagram-post van Rolf Sanchez zegt de zanger onder meer. "We daagden elkaar uit om 65 dagen achter elkaar te trainen, in deze 65 dagen geen alcohol te drinken en niet te cheaten. Niet alleen voor ons lichaam, maar ook voor onze mentale gezondheid", sluit de zanger af.

Onder meer Davina Michelle, Bas Smit en Jim Bakkum reageren afwisselend met "đŸ”¥" en "lekker bezig".

Jamai

Rolf Sanchez heeft begin november iets over Jamai onthuld wat hij zelf ook helemaal niet wist. Voor de camera van Shownieuws ontstond destijds bovenstaande mooie moment... "Weten jullie dat… Ik zal jullie wat vertellen", zegt Rolf, met naast hem Jamai. "Wisten jullie dat hij mijn zangleraar is geweest? Eventjes."

Het hele fragment is te zien in de video bovenaan de pagina. Hieronder zie je wat Rolf en Jamai ervan vinden dat André Hazes ontbreekt bij de Holland Zingt Hazes-concerten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.