Terug

Volg Shownieuws

Rolf Sanchez grijpt in na megablunder

Nieuws

17 okt 2022, 22:39

Rolf Sanchez heeft een enorme blunder begaan met mogelijke desastreuze gevolgen. Gelukkig heeft hij op tijd ingegrepen na een tip van John van den Heuvel...

De zanger deelde vorige week groot nieuws op zijn social media. Hij heeft een huis gekocht met zijn grote liefde Sophia en wilde dit dolgraag aan zijn volgers laten zien. Rolf plaatste daarom enkele foto's van zijn nieuwe stulpje, waarbij hij trots de sleutel omhoog hield.

Dat is alleen niet heel slim, zo legt John van den Heuvel uit in RTL Boulevard. "Nou, die foto hebben wij nu geblurd, maar die stond vrij snel op zijn socials en dan kunnen sleutelexperts op basis van zo’n foto zo’n sleutel namaken en op die manier eigenlijk onrechtmatig illegaal zijn huis binnendringen.”

“Ik heb Rolf net voor de uitzending even gebeld van: ‘Joh, haal die foto alsjeblieft weg of zet er een andere foto neer, want dit is niet zo slim.’ Hij schrok er zó van dat hij zei: ‘Ik ga meteen een ander slot op mijn huis laten zetten.’ Ik denk dat hij net op tijd gewaarschuwd is", aldus John.

Zorgen 

Fans maken zich zorgen om de zanger, wat er precies aan de hand is zie je in de video bovenaan de pagina. Onlangs liet Rolf nog weten helemaal opgeladen te zijn, zie onderstaande video.

Rolf Sanchez is terug van weggeweest
2:14
Rolf Sanchez is terug van weggeweest

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.