Terug

Volg Shownieuws

Rolf Tangel heeft dringend hulp nodig

Rolf Tangel heeft dringend hulp nodig

Nieuws

11 juli 2019, 13:46

Pornoster Rolf Tangel heeft dringend hulp nodig en wellicht dat jij hem daar bij kan helpen! Hij zoekt namelijk een driekamerappartement in Den Haag en het is ook nog vrij urgent...

In november verwachten hij en Gabriella hun eerste kindje samen, maar daarvoor lijken ze nog wel een geschikte woning te zoeken. De kinderkamer moet natuurlijk ook nog helemaal gemaakt en ingericht worden, dus ze verhuizen nog liever vandaag dan morgen.

Rolf schrijft bij de post: "SPOED!! Wij zijn met spoed opzoek naar een etage/2 of 3 kamer woning in Den Haag. Wie o wie weet een beschikbare, betaalbare woning voor ons. Enige haast is geboden i.v.m. de aankomende bevalling in November. @_gabriellaziegenhardt #woning #huurwoning #makelaar #makelaardij #denhaag #wonenindenhaag"

In april liet Rolf weten niet één keer, maar twee keer vader te worden. Naast een kindje met Gabriella, had hij tijdens een korte break ook een kind verwekt bij iemand anders. Helaas is die zwangerschap kort daarna geëindigd in een miskraam.

Uit een eerdere relatie heeft Rolf al een zoon, de vijfjarige Romario.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.