Terug

Volg Shownieuws

Rolf Tangel hoopt op een meisje!

Nieuws

29 mei 2019, 20:43

Rolf Tangel wordt binnenkort opnieuw vader en samen met zijn vriendin Gabriella is hij daarom op zoek naar de babyuitzet. En vooral de roze spulletjes ziet hij wel zitten!

Op Instagram schrijft hij: ''Babykamer uitzoeken blijft iets aparts om te doen terwijl het er nog niet eens is'' en deelt daarbij een foto van een roze kinderwagen. Volgers vragen zich daarom af of hij een meisje verwacht, waarop Rolf reageert met: ''Hoop het! ❤''

In april liet Rolf weten niet één keer, maar twee keer vader te worden. Naast een kindje met Gabriella, had hij tijdens een korte break ook een kind verwekt bij iemand anders. Helaas is die zwangerschap kort daarna geëindigd in een miskraam (zie video hierboven).

Het wordt het eerste kindje voor Rolf en Gabriella samen, die in november wordt verwacht. Uit een eerdere relatie heeft Rolf al een zoon, de vijfjarige Romario.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.