Terug

Volg Shownieuws

Rolf Tangel onthult geslacht van baby

Nieuws

4 juli 2019, 09:59

Rolf Tangel mag binnenkort weer een hoop luiers gaan verschonen. Hij wordt namelijk voor de tweede keer vader! Aan zijn volgers laat hij nu weten of hij een dochtertje of een zoontje krijgt...

Rolf heeft op zijn Instagram een filmpje gedeeld waarin hij het geslacht van de baby bekendmaakt. "EINDELIJK mogen wij vertellen dat wij trotse ouders worden van een????? Kijk zelf maar", schrijft hij bij de video.

In het filmpje is te zien dat hij twee schattige pakjes vasthoudt, een blauwe voor een jongetje en een roze voor een meisje. Vervolgens laat hij één pakje vallen. En het wordt... een meisje!

Eerder liet Rolf al weten dat hij een dochtertje zeker ziet zitten. Op zijn Instagram deelde hij laatst nog een foto van een roze kinderwagen.

In april liet Rolf weten niet één keer, maar twee keer vader te worden. Naast een kindje met Gabriella, had hij tijdens een korte break ook een kind verwekt bij iemand anders. Helaas is die zwangerschap kort daarna geëindigd in een miskraam.

Uit een eerdere relatie heeft Rolf al een zoon, de vijfjarige Romario.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.