Terug

Volg Shownieuws

Rolling Stones-fan Cor in tranen door grote verrassing

Nieuws

7 juli 2022, 11:55

Cor, de Rolling Stones-fan die eerder erg teleurgesteld was door het afgelaste concert in Amsterdam, kan haar geluk niet op. Ze zou donderdagochtend met haar dochter Linda en schoondochter Elma vertrekken naar Parijs, maar de dames hebben ervoor gezorgd dat Cor tóch 's avonds naar The Stones in de Johan Cruijff ArenA kan gaan.

In de video boven dit artikel is te zien dat Linda en Elma, Cor gaan verrassen met het heugelijke nieuws. De Stones-fan denkt in de auto te zitten naar Parijs, maar niets is minder waar. Als de navigatie wordt veranderd naar een adres in Amsterdam, kan Cor haar geluk niet op. ''Nee he?! Geweldig, op naar Amsterdam'', aldus een duidelijk geëmotioneerde Cor.

De volledige reactie van Cor zie je in de video boven dit artikel.

Vanavond is Cor samen met verslaggever Thom Goderie live te zien in de Shownieuws Zomereditie om 19:30 uur op SBS6.

Afgelast concert

13 juni zouden The Rolling Stones de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam op z'n kop zetten met de aftrap van hun tour. Helaas kwam zanger Mick Jagger er op de grote dag achter dat hij corona heeft, waardoor het concert helaas afgelast moest worden.

In de video hieronder is te zien dat Cor en vele andere fans erg teleurgesteld waren.

Fans teleurgesteld na cancellen Rolling Stones-concert
1:29
Fans teleurgesteld na cancellen Rolling Stones-concert

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.