Terug

Volg Shownieuws

Romee Strijd is nu ook officieel ten huwelijk gevraagd

Nieuws

25 jan 2022, 18:52

Romee Strijd is ten huwelijk gevraagd. Op het topje van de berg zei Romee Strijd volmondig ''ja'' tegen haar grote liefde Laurens van Leeuwen.

Het topmodel uit Zoetermeer tekende in 2011 een modellencontract bij DNA Model Management. Een paar jaar laten schitterde ze als Angel in de wereldberoemde Victoria's Secret Fashion Show waar ze samen met modellen als Kendal Jenner, Doutzen Kroes en Adriana Lima mocht lopen.

Begin deze week vloog Romee samen met haar vriend richting de Zwitserse bergen voor een luxe wintersport. Met een helikopter vlogen ze naar een plek midden in de sneeuw waar een romantische picknick op hen zat te wachten. Daar is Laurens op zijn knieën gegaan en heeft hij haar na ruim twaalf jaar ten huwelijk gevraagd.

Het koppel trouwde in 2018 al 'om praktische redenen' (zie video bovenaan) maar van een groots huwelijksaanzoek kwam het tot nu toe nog niet. Wanneer het trouwfeest zal plaatsvinden, is nog niet bekend.

Romee Strijd over huwelijksaanzoek
0:27
Romee Strijd over huwelijksaanzoek

Liefdesjubileum

Romee en Laurens hebben samen één kindje: Mint. Vorig jaar vierden Romee en Laurens hun liefdesjubileum prachtig in New York. Het stel was toen 7,5 jaar samen. Onlangs maakte Strijd bekend dat ze het wat rustiger aan doet en een stapje terug zet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.