Terug

Volg Shownieuws

Romee Strijd over moederschap: 'Nog niet de juiste balans gevonden'

Nieuws

29 juni 2022, 11:40

Topmodel Romee Strijd (26), die momenteel in verwachting is van haar tweede kindje, laat op haar Instagram weten dat ze nog niet de juiste balans tussen het moederschap en haar modellencarrière heeft gevonden.

Het model heeft samen met de zoon van Bert van Leeuwen, Laurens van Leeuwen, een dochtertje genaamd Mint.

Q&A

Op Instagram liet Romee haar volgers vragen stellen. Zo vroeg iemand: "Hoe vind je de juiste balans tussen je carrière en het moederschap?" Het model geeft aan dat ze het best lastig vindt om de juiste balans te vinden. "Het is soms moeilijk voor me omdat ik graag de beste mamma wil zijn die ik kan zijn, maar ik heb ook tijd voor mezelf nodig en voor werk..."

Het is een lastige periode voor ons geweest om te komen waar we nu zijn en meer tijd vrij te maken voor onszelf en werk. We hebben dagopvang geprobeerd, maar dit was geen succes. Nu zijn we op zoek naar een oppas voor misschien twee keer per week. Ik twijfel hier nog wel over omdat ik niet weet of het voor Mint misschien leuker is om met andere kinderen te zijn... Maar als we die tijd willen, moeten we dat wel doorzetten, want Mint vindt dit (dagopvang) helemaal niet leuk en is heel erg afhankelijk van ons."

Huwelijk

In januari dit jaar werd Romee op spectaculaire wijze ten huwelijk gevraagd door Laurens. Het stel was wel al een paar jaar officieel getrouwd, maar een feest bleef tot dusver nog uit. Daar komt binnenkort verandering in. Bekijk de video hiervan bovenaan de pagina.

(Bron: Instagram romeestrijd)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.