Terug

Volg Shownieuws

Romy Monteiro is het beu en laat van zich horen

Nieuws

2 aug 2023, 19:37

Romy Monteiro sluit zich aan bij de verklaring die Free a Girl dinsdag naar buiten bracht over haar vertrek als ambassadeur van de stichting. De musicalactrice zegt op Instagram dat het tijd is voor nieuwe dingen.

"Ik wil graag reageren op de berichtgevingen rondom mij. Ik sluit mij aan bij het statement van freeagirl Ik heb mij 2 jaar volledig ingezet voor dit prachtige mooie goede doel maar het is nu tijd voor nieuwe dingen", schrijft Romy bij de verklaring die Free a Girl zelf deelde.

Tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Yvonne Coldeweijer liet eerder weten dat Romy zich misdragen zou hebben tijdens haar ambassadeurschap van Free a Girl. "Romy Monteiro stopt per direct met Free a Girl vanwege sterallures”, meldde Yvonnne op haar juicekanaal.

De stichting die zich wereldwijd inzet tegen de uitbuiting van meisjes, werd in 2008 mede-opgericht door actrice Yolanthe Cabau. Romy ging namens de organisatie eerder nog mee op een reis naar Brazilië, zoals je in de video hieronder kunt zien en zegt nu verder dat ze gaat "proberen te genieten van de zomer... als de zon zich weer een keer laat zien."

Romy Monteiro in Brazilië voor Free a Girl
3:04
Romy Monteiro in Brazilië voor Free a Girl

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.