Terug

Volg Shownieuws

Romy Monteiro kotsmisselijk in Thailand!

Nieuws

22 juli 2019, 11:34

Romy Monteiro is nu op vakantie in de Thaise hoofdstad Bangkok samen met haar liefde Jasper. Een romantische tripje met veel avontuur laat ze via haar Instagram zien.

Het stel trotseerde zondagavond al een enorme regenbui. Maar dit vond Romy nog niet avontuurlijk genoeg. Via haar sociale media deelt ze een video waar ze zelfs een schorpioen van een stokje durft te eten. Het is haar sterrenbeeld dus het moet wel goed komen dacht Romy, voordat ze een hap neemt van dit gevaarlijke dier. Romy ruikt eerst even: "Het ruikt wel oke". Maar haar gezicht laat iets anders zien. Bij de eerste poging tot een hap, prikken de haartjes van het giftige dier haar. Als ze de eerste hap trotseert, lijkt ze het wel smakelijk te vinden. Maar bij de foto die ze erna deelt, geeft ze toch toe dat ze zich stoerder heeft voorgedaan. Na de video gaat ze over haar nek van het beestje. Na deze bijzondere ervaring spoelt ze de smaak weg met al het andere lekkers dat Thailand te bieden heeft.

Romy is nog niet heel lang samen met fotograaf Jasper Suyk. Sinds begin mei mag iedereen weten dat ze een setje zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.