Terug

Volg Shownieuws

Ronald de Boer verwacht zoon na vijf dochters

Ronald de Boer verwacht zoon na vijf dochters

Nieuws

7 mei 2017, 15:00

De vriendin van Ronald de Boer, Suze van Rozelaar, is zwanger van een zoontje. Het is de eerste keer dat de voormalig voetballer een jongen verwacht. De 46-jarige De Boer heeft al vijf dochters.

Het babynieuws werd vanmiddag spontaan aangekondigd tijdens het tv-programma Fox Sports. De heren hadden het over voetballer Eljero Elia, die vertelde nog een zoon te willen na drie dochters. ''Uiteindelijk is het Ronald de Boer ook gelukt'', zei Fox-presentator Jan Joost van Gangelen, waarop De Boer reageerde: ''Dat weet eigenlijk nog niemand, maar ik krijg een zoon, ja.''

De onthulling viel De Boer niet rauw op het dak. ''Het is geen geheim meer.''

De Boer kreeg in 2013 zijn eerste kindje samen met zijn vriendin Suze van Rozelaar, zijn vierde dochter Fenna. In 2015 kwam daar zijn vijfde dochter Linde bij. Toen liet hij al doorschemeren dat een jongen in de familie ook eens leuk zou zijn. De ex-voetballer heeft uit een eerder huwelijk drie dochters: Brooke, Maxime en Demi.

https://www.instagram.com/p/6CSlGnBFoT/?taken-by=ronald_de_boer_

https://www.instagram.com/p/4Z6snZBFtp/?taken-by=ronald_de_boer_

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.