Terug

Volg Shownieuws

Ronnie Flex heeft feesten verruild voor boterhammen smeren

Nieuws

30 sep 2021, 11:12

Niet lang geleden had hij nog een rock-'n-roll-leven, nu smeert Ronnie Flex (29) thuis de boterhammen met pindakaas voor zijn dochter Nori. In de nieuwe Videoland-serie over zijn leven, Ronnie: Voor Altijd Samen, hoopt hij dan ook dat vooral die nieuwe Ronnie naar voren komt.

"Ik ben gegroeid als persoon en heb mijn rust gevonden. Ik hoop echt dat mensen dat zien", vertelt hij aan het ANP. De rapper, die in 2016 bij het grote publiek doorbrak met de rapformatie New Wave (bekend van hits als Drank & Drugs), is in de serie vooral samen te zien met 2-jarig dochtertje Nori, uit een eerdere relatie, en Ronnies zwangere vriendin Demi de Boer.

"Demi moest in het begin wel even wennen aan het idee dat we hele dagen gevolgd zouden worden", vertelt Ronell Plasschaert, zoals de rapper echt heet, over zijn vriendin. Sinds maart vorig jaar heeft Ronnie een relatie met de dochter van Ronald de Boer. "Nori hoefde er nooit aan te wennen. Die is er misschien wel het rustigst van ons allemaal onder. 's Ochtends wandelt ze de woonkamer binnen, zegt ze 'hoi' tegen de cameraman en gaat ze spelen. Ze kijkt niet op of om."

In juli maakte het stel bekend dat Demi in verwachting is van hun eerste dochter, iets waarvan Ronnie hoopt dat het op de voet gevolgd wordt door de camera's. "De kans is best reëel dat Demi bevalt terwijl we nog aan het filmen zijn. Het enige wat we privé willen houden, is de bevalling zelf. Verder mag alles vastgelegd worden", zegt Ronnie. Hij kijkt dan ook enorm uit naar de toekomst, wanneer zijn beide dochters een stuk ouder zijn. "Hoe leuk is het dan om dit samen terug te kijken. Dan kan Nori zien hoe slim en pienter ze toen al kon kwebbelen en onze toekomstige dochter ziet hoe welkom ze was."

Tot slot hoopt de rapper dat mensen zien hoe oprecht hij is, want Ronnie doet alles met zijn hart, zo ook het maken van zijn muziek. "Ik stop daar zo veel energie en tijd in. Het is niet een kwestie van snel een tekst schrijven en even opnemen, het is een heel proces waar ik mijn ziel en zaligheid in stop. Ik denk dat heel veel mensen die kant van mij nog niet kennen", zegt hij. De tijd van feesten, uitgaan, laat thuiskomen en verslapen heeft hij dan ook achter zich gelaten. "Daar ben ik nu te oud voor. Ik wil goede muziek maken en niet een beetje lanterfanten. En in de tijd die ik overheb? Die gebruik ik om te spelen met Nori en de barbies."

De achtdelige serie Ronnie: Voor Altijd Samen is vanaf 30 september wekelijks te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.