Terug

Volg Shownieuws

Rose Bertram bevestigt breuk met Gregory van der Wiel

Nieuws

28 juli 2022, 17:52

Gregory van der Wiel en Rose Bertram zijn inderdaad uit elkaar. Dit bevestigt Rose in een nieuwe aflevering van het Youtube-programma Open Kaart.

Aan Robbert Rodenburg vertelt Rose dat de relatie het helaas niet gered heeft. "Ik ben momenteel single and ready to mingle", aldus Rose.

Ze hebben nog altijd een goede band, maar geen relatie meer. Dat het tussen hen zo goed gaat, doet haar deugd. "Hij is de vader van mijn kinderen en ik zou het heel vervelend vinden als wij op een slechte manier uit elkaar zouden gaan." Het besluit om uit elkaar te gaan deed pijn. "Je beslist niet in één keer dat je uit elkaar gaat. Dat is over een lange periode gegaan. Het is inmiddels drie maanden klaar", zegt Rose in het Youtube-programma.

Gespot met andere man

Shownieuws kon eerder deze week al exclusieve foto's in handen gekregen waarop Vlaams model Rose Bertram (27) te zien is met een andere man. De exclusieve foto's bekijk je in de video hierboven.

Eerder vroeg Shownieuws aan het management van Rose naar de toen nog vermeende liefdesbreuk met Gregory. Meer hierover bekijk je in de video hieronder.

Relatiebreuk Gregory en Rose?
2:04
Relatiebreuk Gregory en Rose?

Gregory en Rose hebben twee dochters: Naleya en Zaylee. De twee kregen sinds 2014 een relatie.

(Foto Rose: Instagram rose_bertram)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.