Terug

Volg Shownieuws

Rotterdam Ahoy voor 60 procent gevuld tijdens songfestival

Rotterdam Ahoy voor 60 procent gevuld tijdens songfestival

Nieuws

1 apr 2021, 18:42

Zo'n 40 procent van de stoelen van Rotterdam Ahoy blijft in mei tijdens het Eurovisiesongfestival leeg. Dat laat een woordvoerder van de organisatie desgevraagd weten. Dat betekent dat er in totaal zo'n 20.000 mensen minder naar een van de negen shows kunnen komen.

De capaciteit van Ahoy was al drastisch verlaagd omdat de organisatie begin dit jaar besloot de Green Room op de zaalvloer in te richten. In het geval dat er helemaal geen publiek aanwezig kon zijn, zouden de artiesten daardoor niet een lege zaal in kijken. Ook zouden de deelnemers dan beter afstand van elkaar kunnen houden.

Alle fans die een kaartje hadden bemachtigd kregen al eerder hun geld terug. Zij ontvangen straks een unieke code waarmee ze tickets kunnen proberen te boeken voor dezelfde shows als waar zij al kaartjes voor hadden aangeschaft. Mensen die eerder geen kaartjes wisten te bemachtigen kunnen hier niet aan meedoen.

Fieldlab

Eerder donderdag werd bekend dat het Eurovisiesongfestival het volgende proefevenement van Fieldlab Evenementen wordt. Tijdens alle repetities, de halve finales en grote finale wordt per show maximaal 3500 man publiek toegelaten.

Alle beschikbare kaarten voor de drie liveshows en de zes generale repetities waren vorig jaar uitverkocht.

Songfestivalquiz

Gerard Ekdom gaat op SBS6 de Radio 10 Songfestivalquiz presenteren. Dat maakte de zender woensdag bekend. In de quiz ontvangt de radio-dj oud-deelnemers en songfestivalliefhebbers om hun kennis over het evenement te testen. Gerard vertelt er alles over in video bovenaan dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.