Terug

Volg Shownieuws

Rowan (van Louisa) voelt zich mannelijker dan ooit!

Nieuws

9 juli 2019, 23:21

De bekende transgender Rowan is dolgelukkig. Vorige week heeft hij zijn borsten laten verwijderen. Dit is een heel belangrijke stap in zijn transitie van vrouw naar man en hij voelt zich dan ook mannelijker dan ooit!

Vandaag mocht het verband bij Rowan er ein-de-lijk af. Samen met zijn vrouw Louisa bewonderde hij het eindresultaat. Ondanks de ingreep gaat het heel goed met Rowan. "Ik voel me best wel goed. Eindelijk ben ik van die kamelenbulten af." Ook geeft hij aan dat zijn nieuwe leven nu pas echt begint. "Ik verheug me op het moment dat ik samen met mijn gezin gewoon op vakantie kan gaan en naar de zee kan gaan, gewoon alleen in een zwembroek en T-shirt uit."

Louisa is een enorme steun geweest voor Rowan. Ze is ervaringsdeskundige op het gebied van geslachtsoperaties. "Ik heb het allemaal al achter de rug, dus ik weet precies hoe het gaat. En ik ben heel blij voor Ro dat het allemaal gebeurd is. Ik vind het ook leuk om mensen te verzorgen, dus dat ben ik nu aan het doen."

Rowan heeft lange tijd op dit moment gewacht. Hij wilde eerst een andere grote droom vervullen: een kindje met Louisa. Omdat Louisa, voorheen Lowieke, als man werd geboren was het aan Rowan om het kindje te baren. Na de geboorte van hun zoon Mikai kon zijn transitie van vrouw naar man beginnen.

Donderdag om 20.30 zijn Rowan en Louisa opnieuw te zien op TLC. Dan worden er ook beelden van het eindresultaat laten zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.