Terug

Volg Shownieuws

Rox neemt liefdestattoo!

Rox neemt liefdestattoo!

Nieuws

1 jan 2017, 15:07

Roxeanne Hazes heeft een E op haar vinger laten tatoeëren. Haar nieuwe vriend Erik Zwennes liet een R op zijn vinger vereeuwigen. Op Instagram plaatste Roxeanne een foto van de lichaamsversieringen.

“Ik heb mijn grote liefde en beste vriend ontmoet. E, you rock my world", schreef Roxeanne bij de foto. “2017 kan alleen nog maar mooier worden.” De zangeres, die haar volgers ‘fucking veel liefde in het nieuwe jaar’ toewenst, blikt ook terug op 2016.

“Ik weet nog goed dat ik vorig jaar dacht: 2016 wordt mijn jaar. Na een paar tegenslagen en verdrietige momenten, heb ik me volledig gefocust op mijn muziek”, schreef Roxeanne. “Ik mocht tekenen bij het mooiste label, Top Notch. Zat bijna dagelijks in de studio om een album te maken, wat EINDELIJK uitgebracht gaat worden, en ik mocht spelen op Lowlands.”

Verdomd mooi Roxeanne schreef ook dat ze ‘teveel’ heeft gelachen en gehuild. “Maar het was al met al een verdomd mooi jaar. Dit zijn de dingen die mij gelukkig maken, in a nutshell.” En met Erik ging ze ook al op liefdesvakantie, zoals je hierboven kunt zien!

De dochter van wijlen volkszanger André Hazes is sinds een paar weken samen met Erik, die bij haar platenlabel werkt. Voordien had Roxeanne ruim vijf jaar een relatie met Nick van Delft. De vastgoedmakelaar liet afgelopen zomer nog het geboortejaar van Roxeanne op zijn lijf vereeuwigen.

"Boef" Vriend Erik schrijft bij bijna dezelfde foto op zijn Instagram-pagina: "...daar kun je toch alleen maar stil van worden. Je hebt mijn jaar gemaakt boef. Wat een tijd. 2017, ik ben er klaar voor ? WIJ ❤️?❤️"

https://www.instagram.com/p/BOsspq5B5wT/?hl=nl https://www.instagram.com/p/BOst3sFD5TP/?taken-by=erikzwennes

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.