Terug

Volg Shownieuws

Roxy Dekker in tranen: 'Ik had het absoluut niet verwacht'

Roxy Dekker in tranen: 'Ik had het absoluut niet verwacht'

Nieuws

5 mrt 2024, 09:18

Roxy Dekker voelt enige druk nu ze de Edison voor beste nieuwkomer heeft gewonnen (zie video). "Ik voel de pressure maar dat is alleen maar goed, want dat geeft mij meer motivatie om door te gaan", zei de zangeres na afloop van het Edison-gala tegen het ANP...

In de afgelopen jaren wonnen artiesten als Davina Michelle, Snelle en MEAU de nieuwkomersprijs en zij vielen bij latere uitreikingen allemaal weer in de prijzen. "Hopelijk is het voor mij ook de eerste van vele. Dat zou leuk zijn. Maar je weet nooit hoe het loopt."

"Ik had het absoluut niet verwacht. Dat was ook wel te zien aan m'n speech", stelde Roxy, die van vreugde haar tranen niet kon bedwingen. "Ik ging natuurlijk gelijk weer keihard janken. Maar nee, niet normaal. Ik ben megablij."

Relativeren

In een interview met LINDA liet ze zich eerder uit over haar grote succes: "Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik dat nog helemaal niet heb kunnen relativeren. Dat had ik absoluut niet verwacht toen ik dat nummer uitbracht, want ik had het al een jaar uitgesteld om ‘m uit te brengen. Als ik het eerder had geweten, had ik het natuurlijk veel eerder gedaan." Ze vertelde ook hoe het nummer Satisfyer is ontstaan: "Dat is eigenlijk nog best een grappig verhaal, want toen Anne-Fleur Vakantie uit was, kreeg ik ineens een belletje van Antoon, met: ‘Hey Rox, gefeliciteerd met je hit! Zullen we binnenkort samen de studio in om een liedje te maken?’. Hij zei dat hij een opzetje voor een song – genaamd Satisfyer – had liggen waar ze niets meer mee zouden gaan doen en hij vroeg zich af of ik het leuk zou vinden om dat te zingen. Origineel was het een nummer voor Maan, dus gingen we uitzoeken of het iets was wat bij mij zou passen."

Herkenbaar

Roxy wil alleen maar nummers uitbrengen die goed bij haar doelgroep passen: "Mede daarom moeten er in mijn nummers dingen als een knaap of een haver cappu zitten. Allemaal kleine dingetjes waarvan je kunt denken: dat herken ik." Onlangs ging Roxy Dekker de strijd aan tegen haar vriendin Rhodé Kok in de online-serie Platenbazen, zie video hieronder....

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.