Terug

Volg Shownieuws

Roxy Dekker is hier klaar mee

Nieuws

17 juli 2024, 16:55

Roxy Dekker heeft woensdag op Instagram een verzoek aan haar volgers gedaan (zie video).

Roxy heeft aan haar fans gevraagd om niet meer aan te bellen bij het huis van haar ouders. De zangeres zegt dat ze daar meestal niet is en het dus geen zin heeft om bij het huis aan te bellen.

"Dit is voor de kids die aanbellen bij mijn ouders", begint de 19-jarige zangeres. "Het is het huis van mijn ouders, ik woon daar niet meer. Als ik er wel ben, heeft het geen zin om aan te bellen, want ik doe geen fotootjes, want thuis is voor mij privé", zegt Roxy.

Carrière

Roxy is ontzettend succesvol als zangeres. Ze brak vorig jaar door met het liedje Anne-Fleur Vakantie en scoorde daarna grote hits met Satisfyer en Sugardaddy. Sinds kort heeft ze een relatie met Koen van Heest, één van de vijf leden van Bankzitters.

Onlangs was de zangeres nog openhartig voor de camera van Shownieuws over haar razendsnel groeiende carrière, en haar relatie met het lid van de Bankzitters (zie onderstaande video).

Roxy Dekker over haar razendsnelle carrière en relatie met Koen
8:51
Roxy Dekker over haar razendsnelle carrière en relatie met Koen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.