Terug

Volg Shownieuws

Roy Donders geeft update na cosmetische ingrepen

Roy Donders geeft update na cosmetische ingrepen

Nieuws

9 okt 2020, 19:51

Roy Donders is afgevlogen naar Istanbul voor een aantal cosmetische operaties waar hij al lange tijd naar uitkijkt. De tv-personality is de laatste tijd veel afgevallen en heeft eerder op Instagram laten weten dat hij onder het mes wil om zo een strakker lichaam te krijgen.

Deze vrijdag is de grote dag. Roy geeft al vrij snel na de operatie een update. "Zo lieve volgers", begint Roy. "Ik wil even laten weten dat alles goed is gegaan. Geen complicaties! De operatie heeft vier uur geduurd. Ik ben helemaal goed wakker. Nu gaan we goed het herstelproces in..." Roy laat weten dat hij voorlopig nog niet zijn nieuwe gezicht op social media laat zien totdat hij er weer helemaal goed uitziet.

De stylist van het Zuiden heeft dan ook het nodige laten doen want eerder deelde hij met zijn volgers welke ingrepen hij zou ondergaan: een full body liposuctie , liposculptuur , lipolazer, J plasma en zijn kin. Deze ingrepen zijn allemaal om vet van het lichaam te verwijderen.

Roy is gelukkig niet alleen in Istanbul. Goede vriendin Bianca-Voom Voom wijkt niet van zijde, ook zij heeft aan haar lichaam laten sleutelen.

Op Instagram deelt Roy wel alvast een klein voorproefje van zijn bovenlichaam. Bij de voor-en na foto schrijft hij: "Ik ben zo blij! Kan niet wachten totdat ik helemaal ben hersteld."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.