Terug

Volg Shownieuws

'RTL Boulevard tapte geluid af bij bruiloft Maxime Meiland'

Nieuws

2 aug 2022, 15:34

RTL Boulevard heeft mogelijk illegaal geluid afgetapt bij de bruiloft van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer. De producent van Chateau Meiland onderzoekt of dit inderdaad het geval is...

Dit zegt een woordvoerder van Vincent TV tegen Nu.nl, na berichtgeving van Yvonne Coldeweijer. Zij meldde eerder dat de filmploeg van RTL Boulevard op een afstand geluid aftapte van collega's van Vincent TV, die opnames maakten van het huwelijk voor een nieuw seizoen Chateau Meiland.

'Zeer waarschijnlijk'

De woordvoerder van Vincent TV zegt tegen Nu.nl dat er "zeer waarschijnlijk" geluid is afgetapt. "Boulevard was niet uitgenodigd en stond op een afstand van 25 meter. Toch hadden ze in de uitzending loepzuiver geluid van de ceremonie. Het is technisch gezien heel knap dat je dat voor elkaar krijgt."

Vincent TV vindt het een slechte zaak als dit daadwerkelijk zo is gegaan. "Als dit inderdaad gebeurd is, is dat op zijn zachtst gezegd afkeurenswaardig gedrag. Als je elkaar illegaal aftapt, wordt een code geschonden en gaan we in overleg met Talpa om te kijken of en wat we hieraan willen doen."

Reactie RTL Boulevard

RTL Boulevard zegt tegen Nu.nl dat het "journalistiek" verslag heeft gedaan. "De aanwezigheid van de ploeg van RTL Boulevard is in goede harmonie verlopen. Er is geen sprake van enige onrechtmatigheid."

Bekijk hieronder alles van de bruiloft van Maxime & Leroy.

Leroy (30) en Maxime (26) zijn inmiddels twee jaar bij elkaar en hebben samen een dochter, Vivé, die in september 2021 werd geboren. Maxime heeft ook nog een dochtertje uit een eerdere relatie, Claire. In maart van dit jaar vroeg cameraman Leroy Maxime ten huwelijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.