Terug

Volg Shownieuws

RTL: 'Nominatie Mocro Maffia geeft dubbel gevoel'

Nieuws

29 sep 2021, 17:48

De strijd om de Gouden Televizier-Ring is in volle gang. De Kinderen van RuinerwoldEen Huis Vol en Mocro Maffia maken volgende maand kans op de prestigieuze prijs voor het beste televisieprogramma. Maar laatstgenoemde levert dubbele gevoelens op.

Volgens Albert Verlinde zou RTL, vanwege de recente gebeurtenissen zoals de moord op Peter R. de Vries en de dreiging richting Mark Rutte, de nominatie van Mocro Maffia best wel moeilijk vinden. Want stel dat de crimeserie wint? Meer is in de video hierboven te zien. 

Springplank

RTL stelt vandaag het volgende in een reactie aan Shownieuws: “Het is een dubbel gevoel, maar de serie is dan ook uit het leven gegrepen. Al blijft de serie Mocro Maffia fictief en is het niet gebaseerd op de werkelijkheid. De serie is een springplank voor nieuw talent, voor en achter de schermen. Het feit dat de serie zoveel stemmen heeft gekregen en genomineerd is door het publiek toont aan dat de kijkers de kwaliteit en het talent van de serie erkennen en daar zijn we trots op. We hopen dan ook van harte dat de makers van de serie met de ring naar huis gaan.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.