Terug

Volg Shownieuws

RTL zet definitief streep door samenwerking met Frank en Rogier

Nieuws

30 dec 2021, 12:14

De samenwerking van RTL met tv-duo Frank Jansen en Rogier Smit staat al langere tijd op losse schroeven. Nu maakt RTL gezamenlijk met Frank en Rogier bekend dat de samenwerking definitief is beëindigd.

"Door persoonlijke omstandigheden is het voor Frank en Rogier niet meer mogelijk om als duo de succesvolle programma’s te presenteren bij RTL die ze voorheen deden", is te lezen in het statement. "Daar heeft RTL alle begrip voor, maar daarmee komt nu een einde aan de vaste samenwerking. De beëindiging is in harmonie besloten en alle partijen kijken terug op een bewogen tijd die niettemin mooie televisie heeft opgeleverd."

Contract

De geruchten gingen al langer dat het contract van Frank en Rogier met RTL was beëindigd. Eind november vertelde Evert Santegoeds in Shownieuws dat RTL toen niet op deze geruchten wilde reageren. Dit is te zien in de video bovenaan deze pagina.

De twee zouden contractbreuk hebben gepleegd omdat zij zich niet aan gemaakte afspraken over praten met de media hebben gehouden. Eind vorig jaar vochten ze hun relatieproblemen uit via de media en in augustus liet RTL weten voorlopig geen programma's meer met Frank en Rogier te gaan maken.

Frank en Rogier werden in 2009 bekend door hun deelname aan het NPO-programma Bij ons in de PC. In 2017 volgde deelname aan Steenrijk, Straatarm, waar ze in een aflevering het 'steenrijke' stel waren. Daarna kregen ze met Paleis voor een Prikkie een succesvol eigen programma op SBS6. Twee jaar geleden stapten de twee over naar RTL, waar ze een driejarig contract tekenden.

Vechtscheiding

De relatie tussen Frank en Rogier is inmiddels voorbij en de twee zijn nog altijd verwikkeld in een vechtscheiding. Toch hoopt Frank dat het contact tussen hen wel weer wat beter wordt. Nu is het contact tussen de twee "minutieus", vertelde Frank zondag voor de camera van Shownieuws bij de première van de musical Titanic. "Er is nog veel irritatie en dat is jammer, dat moet gauw slijten." Zijn hele reactie is hieronder te zien.

Zo is het contact nu tussen Frank en Rogier
0:29
Zo is het contact nu tussen Frank en Rogier

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.