Terug

Volg Shownieuws

Ruben Nicolai verrast lief en leed

Nieuws

21 juni 2024, 12:11

Ruben Nicolai is de laatste maanden niet van de buis te slaan. Zo gaat hij samen met Gerard Joling de hernieuwde versie van het programma Te land, ter zee en in de lucht presenteren (zie video) en dook hij deze week ook op in EK-talkshow Studio Fußball van de NOS.

Het programma krijgt van de kijkers erg veel kritiek omdat het veel niet-voetbal-gerelateerde tafelgasten uitnodigt, maar Ruben maakte juist wél een hele goede indruk. Bovendien zijn de kijkcijfers van de aflevering met hem behoorlijk indrukwekkend, meldt kijkcijferexpert Tina Nijkamp op haar eigen analysekanaal.

Voor het eerst slaagde Studio Fußball erin om Vandaag Inside Oranje te 'verslaan' en volgens Tina had Ruben daar zeker een belangrijk aandeel in. "Studio Fußball is VI Oranje voorbijgestreefd om 23.00 uur qua kijkcijfers. En scoort megaveel hoger in de commerciële doelgroep 25 tot 54 jaar." Met 772.000 kijkers scoorde het nog net iets beter dan VI (717.000).

'Opvallend en opmerkelijk'

"Opvallend en opmerkelijk. Spannend hoe zich dit verder gaat ontwikkelen dit EK. Voor VI Oranje was dit een laagterecord ook", schrijft Tina verder. Het 'Ruben-effect'? "Oh ja! Studio Fußball had kijkcijfermagneet Ruben Nicolai te gast. Vandaar de hogere cijfers dan VI Oranje. Nou Studio Fußball, als ik jullie was zou ik Ruben veel boeken de komende weken. Kijkcijfers gegarandeerd!"

Ruben Nicolai was ook te zien in de Heel Holland Bakt-spin-off Doorbakken. Daarover meer in de video hieronder.

Déze BN'ers zijn te zien in het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt-spin-off Doorbakken
1:40
Déze BN'ers zijn te zien in het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt-spin-off Doorbakken

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.