Terug

Volg Shownieuws

Ruben Nicolai weg bij LEGO Masters

Nieuws

7 aug 2022, 20:23

Ruben Nicolai keert niet meer terug in het nieuwe seizoen van de RTL 4-hit LEGO Masters. Hij wordt vervangen door Jamai Loman. "Een hele eer", zo zei de presentator zondag in RTL Boulevard.

"Hoe is het om in de voetsporen van Ruben te treden? Ja nou, ik vind het juist lief van Ruben dat hij heeft gezegd: als iemand het gaat doen, vind ik het fijn dat Jamai het dan gaat doen." Loman gaat naar eigen zeggen een eigen draai geven aan presentatieklus. "Ik bouw niet, ik beoordeel niet. Het enige dat ik doe is eigenlijk een beetje vertellen wat de opdracht is en de bouwers begeleiden door de uitzending heen."

Nicolai presenteerde de eerste twee seizoenen met de Vlaamse Kürt Rogiers. Ook hij keert niet meer terug. Eerder werd al bekend dat Andy Peelman namens de Vlaamse zender VTM presenteert.

Het bekendste programma van Ruben Nicolai op televisie is The Masked Singer. Onlangs ging het in de Amerikaanse versie van het programma volledig mis. Toen stikte er een deelnemer in het pak. De beelden zijn te zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.