Terug

Volg Shownieuws

Russell Brand in besloten kring getrouwd

Russell Brand in besloten kring getrouwd

Nieuws

27 aug 2017, 10:34

Russell Brand is zaterdag getrouwd met zijn verloofde Laura Gallacher. De 42-jarige komiek en de 30-jarige Laura gaven elkaar het jawoord tijdens een besloten ceremonie in Remenham Church bij hun woonplaats Henley-on-Thames, meldt The Sun.

De ceremonie werd bijgewoond door onder anderen muzikant Noel Gallagher, komiek David Baddiel en Laura's oudere zus: tv-presentatrice Kirsty Gallacher. Ook hun negen maanden oude dochtertje Mabel was bij de huwelijksvoltrekking aanwezig.

''Ze wilden een kleine, persoonlijke bijeenkomst met hun dochter Mabel, familie en beste vrienden in plaats van een groot festijn. Het was een mooie gelegenheid. Mabel was de eregast." Het bruidspaar had voor het bruiloftsfeest een raderboot gehuurd met personeel gekleed in Indiase sari's.

Russell en Laura zijn nu ruim twee jaar samen, maar hadden jaren geleden al een tijdje een relatie. Tussendoor was Russell Brand veertien maanden getrouwd met Katy Perry. Vorig jaar juli vroeg Russell zijn vriendin ten huwelijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.