Terug

Volg Shownieuws

Rust-producent hoopt dat film wordt afgemaakt

Nieuws

17 mei 2022, 15:12

De producer van de film Rust hoopt dat de western, na afloop van het onderzoek naar het dodelijke schietincident op de set in oktober vorig jaar, afgemaakt kan worden. Dat zegt Anjul Nigam tegen The Hollywood Reporter.

In oktober vorig jaar schoot hoofdrolspeler Alec Baldwin cameravrouw Halyna Hutchins dood met een wapen dat met losse flodders geladen had moeten zijn, maar echte kogels bevatte. De autoriteiten van Santa Fe, waar de film werd opgenomen, doen momenteel onderzoek naar het dodelijke schietincident. Zodra dit onderzoek afgerond is, hoopt Nigam dat de productie van de film weer hervat wordt.

Snel meer duidelijkheid

"Rust is natuurlijk een vreselijk drama. Het onderzoek zal hopelijk snel afgerond zijn en zal onthullen wat er is gebeurd", aldus de producer. "Natuurlijk zullen er mensen zijn die er een negatieve kijk op hebben, maar we blijven vastberaden om kwaliteitsfilms te blijven maken."

Hoop op voortzetting

De producer kwam overigens op eerdere woorden terug, volgens The Hollywood Reporter, waarin hij veel stelliger was over het afronden van de film. "We hebben er vertrouwen in dat we de film af kunnen maken", zei de producer namelijk. Later nuanceerde hij dat. "Mijn eerdere verklaring over dat de film afgemaakt kan worden was slechts de hoop die ik had en geen echt plan", aldus het vakblad. "Velen die betrokken waren hopen Halyna te eren door haar laatste werk af te maken, maar op dit moment is dat enkel gebaseerd op hoop."

In de video hieronder sprak Alec Baldwin voor het eerst over de fatale schietpartij:

Alec Baldwin over fatale schietpartij
0:57
Alec Baldwin over fatale schietpartij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.