Terug

Volg Shownieuws

Ruth Jacott weer single!

Ruth Jacott weer single!

Nieuws

24 jan 2020, 10:03

Ruth Jacott is weer vrijgezel! Vorig jaar heeft ze kort een relatie gehad, maar dat is inmiddels voorbij, vertelt ze aan De Telegraaf. "Ook zonder man ben ik gelukkig."

Om wie het precies gaat, wil ze niet aan de krant vertellen. "Dat is allang voorbij. Er is helemaal geen nieuwe lover nu. Ik ga happy single richting de zestig," vertelt de zangeres. In 2011 maakten Ruth en zanger Humphrey Campell na 22 jaar een einde aan hun relatie. Sindsdien is er nog geen man voorbij gekomen met wie Ruth oud wil worden. "Jongens, ik ben hartstikke gelukkig zo. Ik heb lieve familieleden en vrienden om me heen, en ben al helemaal niet op jacht naar een nieuwe man!"

Ruth vertelt ook helemaal geen tijd te hebben voor een nieuwe liefde. "Daar heb ik het ook veel te druk voor. Zo heb ik bijvoorbeeld net mijn nieuwe single uitgebracht, De jaren gaan voorbij, en zit ik middenin de repetities van een nieuw theaterconcert met de titel Ruth Live.”

Vorig jaar vertelde Ruth nog enthousiast over haar nieuwe vlam in 6 Inside, zie de video hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.