Terug

Volg Shownieuws

Ruud de Wild beleeft 'helse' dag

Ruud de Wild beleeft 'helse' dag

Nieuws

17 juni 2021, 13:49

Ruud de Wild beleeft een 'helse' dag. De radio dj bezoekt voor het eerst in zijn leven de Efteling, maar had geen rekening gehouden met het warme weer...

"Gearriveerd in de hel", schrijft Ruud bij een selfie in het attractiepark. Onder de foto wordt lachend gereageerd. "Aaaah, lekker twee uur in de rij voor een minuutje Droomvlucht. Wat je al niet doet voor je kinderen 😄", schrijft een volger. Ook Claudia de Breij reageert. "Ha, geniet ervan! Nou weet je weer waar je het allemaal voor gedaan hebt ❤️"

Hittegolf

Zijn vriendin Olcay, die op dit moment geniet van een heerlijke vakantie in Turkije, kan de lol er wel van inzien. Zij plaatst dezelfde foto van een uitgetelde Ruud op haar Instagram Stories en schrijft erbij: "Een berichtje uit Nederland van mijn liefje Ruud de Wild die voor de eerste keer in zijn leven in de Efteling is... En dat in deze hittegolf 🤣"

Goed nieuws

Het gaat steeds beter met Ruud, bij wie onlangs darmkanker werd geconstateerd. De radio dj zette een belangrijke stap in zijn herstelproces. Meer hierover zie je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.