Terug

Volg Shownieuws

Ruud de Wild trekt 847.000 kijkers met docu over kanker

Nieuws

8 nov 2021, 09:15

Zo'n 847.000 mensen keken zondagavond naar de KRO-NCRV-documentaire van Ruud de Wild over kanker. In Diagnose De Wild vertelt de radio-dj over zijn eigen leven met darmkanker, de impact van de operaties en wat zijn ziekte betekent voor zijn relatie met zijn vriendin Olcay Gulsen.

De 52-jarige dj maakte in maart bekend dat hij darmkanker had en stopte tijdelijk met zijn radioprogramma. Hij is inmiddels kankervrij en keerde in oktober terug op de radio. De dj wilde samen met zijn arts en bekenden een 'kanker voor dummies' maken. Het NPO 1-programma staat op de zesde plek in de lijst met best bekeken programma's, aldus Stichting KijkOnderzoek.

De best bekeken programma's van de avond waren het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 (1,83 miljoen), Studio Sport Eredivisie op NPO 1 (1,79 miljoen), de GP van Mexico op Ziggo Sport (1,71 miljoen), Expeditie Robinson op RTL4 (1,05 miljoen) en Onze Boerderij op NPO 1 (859.000).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.