Terug

Volg Shownieuws

Ruud van Nistelrooij geschrokken door heftig nieuws over Edwin van der Sar

Nieuws

8 juli 2023, 19:41

Ruud van Nistelrooij is erg geschrokken door het heftige nieuws over Edwin van der Sar. Zijn voormalig Nederlands Elftal-collega reageert in Shownieuws op de hersenbloeding van Edwin...

"Dat is toch heel hard binnengekomen", zegt de voetbaltrainer in de bovenstaande video. "Het enige waar we met z'n allen natuurlijk op hopen is volledig herstel van 'Ed', wat ook met Annemarie natuurlijk is gebeurd."

Ruud heeft er alle vertrouwen in dat dit gaat gebeuren. "Ik weet dat hij sterk is en ik weet dat dit helemaal goed gaat komen, omdat hij zo ongelooflijk sterk is en dat is het enige waar ik me aan vast houd."

Alle uitspraken van Ruud zie je in de video hierboven.

Intensive care

De voormalig directeur en oud-doelman blijft voorlopig op de intensive care na zijn hersenbloeding van vrijdag. Zijn toestand is "stabiel maar nog steeds zorgelijk", meldt Ajax zaterdagmiddag op verzoek van Edwins vrouw Annemarie van der Sar.

De voormalig international werd vrijdag tijdens zijn vakantie in Kroatië met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Op Twitter schrijft de club: "Edwin van der Sar blijft voorlopig op de intensive care. Zijn situatie is stabiel, maar nog altijd zorgelijk."

"De familie Van der Sar, samen met Ajax, is ontzettend dankbaar en diepgeraakt door alle sterktewensen", sluiten ze af.

Edwin besloot eind mei na een slopend en tegenvallend seizoen per 1 juni op te stappen als algemeen directeur van Ajax. "Na bijna elf jaar in de directie ben ik op", liet hij destijds weten. "We hebben hele mooie dingen meegemaakt, maar het is ook een ongelooflijk zware periode geweest. Ik ben de mensen die ik tijdens mijn tweede carrière bij Ajax heb ontmoet en met wie ik heb samengewerkt erg dankbaar voor wat we hebben bereikt en beleefd. Ik heb nu behoefte om afstand te nemen, tot rust te komen en om andere dingen te gaan doen."

Annemarie van der Sar

Eind 2009 werd Annemarie van der Sar, de vrouw van Edwin, getroffen door een hersenbloeding. Edwin zelf was destijds doelman van Manchester United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.