Terug

Volg Shownieuws

Ryan Marciano onthult geslacht baby

Ryan Marciano onthult geslacht baby

Nieuws

9 jan 2017, 22:31

Dat DJ Ryan Marciano weer gezinsuitbreiding krijgt was al langer bekend, maar maandagavond onthult hij het geslacht van zijn kindje. Na een zoon, krijgt de dj nu een dochtertje! “Ik heb vanochtend de echo gezien en eigenlijk zag ik niks, alleen dat het een meisje was!”, zei hij vanavond in de radioshow Bij Igmar op SLAM!.

In 2015 kregen Ryan en zijn vriendin Kim Sanders hun eerste kindje, toen werd in goede gezondheid hun zoontje Zen geboren. Ook nu maakt moeder Kim het goed “het is een hele voorbereiding, maar het gaat super goed!”

https://www.instagram.com/p/BKLNydjDSb0/?taken-by=kim_sanders84

https://www.instagram.com/p/BKoDXPiD4gY/?taken-by=kim_sanders84

Samen met Sunnery James vormt Ryan Marciano al jaren een muzikaal duo. Van ervaringsdeskundige Sunnery krijgt hij veel advies, die zette samen met zijn vrouw Doutzen Kroes immers al twee kinderen op de wereld. De vriendin van Ryan is in Maart uitgerekend, iets wat voor het DJ-duo niet heel handig uitkomt. In die periode is in Miami de belangrijke Miami Music Week, een van de weinige keren in het jaar dat de hele dance-industrie bij elkaar komt.

Ook internationale sterren als Ariana Grande en Justin Bieber zijn er ieder jaar bij. “Het wordt spannend, maar het is wel de bedoeling dat ik die week gewoon in Miami ben”, aldus Ryan Marciano. Mocht het echt niet anders kunnen stapt Sunnery zonder Ryan in het vliegtuig naar Amerika, zo liet hij al weten in de uitzending.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.