Terug

Volg Shownieuws

Sabia Boulahrouz (42) is oma geworden

Sabia Boulahrouz (42) is oma geworden

Nieuws

10 juli 2020, 10:29

De 42-jarige Sabia Boulahrouz is onlangs oma geworden! Haar 24-jarige dochter Katharina is bevallen van een zoontje, Leonardo.

Aan Bild vertelt Sabia voltrots dat het goed gaat met het kleine mannetje. "De kleine doet het geweldig. Het is een geweldig gevoel om op 42-jarige leeftijd oma te zijn!" Door de coronacrisis was het voor Sabia niet mogelijk om bij de bevalling te zijn, maar ze juichte haar dochter toe via de telefoon, zo vertelt de kersverse oma.

Sabia heeft enorm veel zin om op haar kleinzoon te passen. "Ik ben de eerste die hulp zal aanbieden." Sabia kreeg in december het geweldige nieuws te horen dat haar dochter Katharina en haar vriend Tommy een kindje krijgen.

Heftige periode

Sabia kan wel wat goed nieuws gebruiken. Zij en Iman Saber Gorgan hebben in mei een punt achter hun relatie gezet. Meer daarover zie je in de bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.