Terug

Volg Shownieuws

Samantha Steenwijk ontroerd door haar vrouw: 'Achtbaan'

Samantha Steenwijk ontroerd door haar vrouw: 'Achtbaan'

Nieuws

27 okt 2022, 18:40

Samantha Steenwijk (36) deelt een ontroerend bericht over haar jubileum met haar vrouw Daisy Steenwijk-Verschelden. "Vandaag al 16 jaar met jou in onze eigen achtbaan..."

"... veel pieken en soms een hobbel of een looping, maar ik stap elke dag weer met liefde in voor de volgende rit. Hou van jou!", zegt Samantha op instagram.

Roerige periode

Nadat Yvonne Coldeweijer met haar juicekanaal berichten verspreidde over het vreemdgaan van vrouw Daisy, was voor Samantha de maat vol. Ze gaf een reactie via haar eigen instagram.

"Gister is er een privésituatie uit ons verleden openbaar gemaakt, waar wij eenmalig iets over kwijt willen", liet Samantha destijds weten. "Mijn vrouw Daisy en ik zijn al zestien jaar bij elkaar. Zoals in elke relatie, hebben wij ook onze ups en downs gehad. Enkele jaren geleden heeft Daisy mij verteld dat zij vreemd is gegaan. Dat was erg pijnlijk en heeft voor veel verdriet gezorgd." De zangeres vertelde bovendien dat niet alle feiten die Yvonne meldde, klopten. Daarnaast hoopte het stel dat dit incident, dat inmiddels al is opgelost, privé had kunnen blijven. Samantha vond het vervelend dat privacy van haar vrouw en haar is geschonden.

Inmiddels ligt de roerige tijd achter hen. Het stel vertelt erover in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.