Terug

Volg Shownieuws

Samantha Steenwijk wordt niet herkend op oude foto

Samantha Steenwijk wordt niet herkend op oude foto

Nieuws

4 aug 2021, 17:12

Samantha Steenwijk duikt op Instagram in de oude doos en deelt foto's van haar jongere zelf, maar wordt nauwelijks herkend door haar volgers...

De zangeres deelt een eerbetoon aan één van haar grootste jeugdheldinnen: Anky van Grunsven. "Vandaag is het echt zo een dag om oude foto’s terug te kijken en ik wilde deze toch even met jullie delen… Als 12 jarig paardenmeisje was dit uiteraard mijn allergrootste held en éigenlijk stiekem nog steeds een beetje 😉", schrijft Samantha bij de foto van haar en Anky.

Onherkenbaar

Samantha's volgers moeten een paar keer goed kijken naar de foto voordat ze Samantha herkennen. "Ben jij dat ???? Jeeeeezus ! Herken je niet eens ? Wat leuk zeg", schrijft een volger. Dit wordt beaamd door een ander. "Ben jij dat?"

Val

Begin deze zomer valt Samantha lelijk van haar paard. Ze moet zelfs naar de eerste hulp, want door de val raken haar stuitje, onderste wervels en rechterenkel gekneusd. Je hoort er alles over in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.