Terug

Volg Shownieuws

Sander moet stoppen met ochtendshow op 3FM

Nieuws

8 apr 2022, 11:56

Sander Hoogendoorn stopt komende zomer met zijn ochtendprogramma Sanders Vriendenteam op NPO 3FM. De dj maakte het nieuws vrijdagochtend bekend in zijn radioprogramma.

"Ik weet sinds een paar weken dat deze ochtendshow gaat stoppen. Dat ik moet stoppen. Ik kreeg van mijn omroep BNNVARA te horen dat we niet doorgaan in de toekomst en dat het einde van het vriendenteam nadert", zei Hoogendoorn tijdens de uitzending. De dj vindt de beslissing om vanaf vrijdag 24 juni te stoppen "super jammer, want ik had nog graag jaren door willen gaan".

"Het is het allerleukste dat ik ooit heb gedaan op de radio", vervolgt hij. "Met de allerleukste mensen met wie ik ooit heb gewerkt en met de allerleukste luisteraars."

NPO 3FM gaat samen met de omroepen verder in gesprek over hoe en door wie de ochtendshow na het vertrek van Hoogendoorn wordt ingevuld. Het is nog niet duidelijk wat de dj na het einde van zijn programma gaat doen.

Ruud de Wild?

Over 3FM gaan de laatste tijd de wildste geruchten. Zo zou Ruud de Wild zijn gepolst voor een terugkeer.

Albert Verlinde vertelde vorige week in Shownieuws over zijn vermeende overstap. Ruud ontkende dit in de Telegraaf. "Ik hoor ook Talpa, en ik hoor allemaal gekke dingen. En als ik over alles moet nadenken wat er gezegd wordt, dan heb ik geen leven meer", aldus De Wild. "Ik zit hier heel fijn, ik heb heel leuke mensen om mij heen en de KRO-NCRV is goed voor me dus ik heb eigenlijk niets te klagen."

Een week eerder beweerde Patrick Kicken dat De Wild "samen met andere mensen van naam" naar 3FM zou overstappen. Op de vraag of De Wild het zou willen, bleef hij het antwoord schuldig. "Het is nu niet het moment om daar over na te denken. Ik wil eerst The Passion doen en dat wil ik gewoon goed doen."

Eerder maandag werd bekend dat De Wild dit jaar de rol van verteller in The Passion op zich neemt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.