Terug

Volg Shownieuws

Sander Schimmelpenninck: 'Ik ben een aansteller'

Nieuws

17 aug 2022, 20:08

In een interview met Darmstad FM noemt Sander Schimmelpenninck zichzelf 'een jankerd'. En dat heeft alles te maken met iets waar hij zich voor schaamt.

"Waar ik me echt wel een beetje voor schaam is mijn kleinzerigheid", onthult de te schrijver en podcastmaker. "Ik ben gewoon een jankerd (...) Met mijn kleine lichaampje. Dan vind ik mezelf al heel snel zielig en dat ik pijn heb. Ik ben onwijs hypochonder, ik denk de hele tijd ik allemaal vreselijke ziektes heb. Ik ben een aansteller."

Sander denkt dat bijvoorbeeld ineens dat hij kanker heeft. Naar de huisarts gaat hij niet. "Ik wacht dan tot het overgaat, wat het ook altijd gaat,"

Hij ziet dan ook enorm op tegen het tandartsbezoekje om zijn kiezen te laten trekken binnenkort. "Daar kan ik echt niet tegen. Ik val flauw. Met wat Dextro moet ik mezelf wakker houden. Als ik daar lig vind ik mezelf heel zielig en als ik dan wegloop denk ik: jeetje, wat ben je een ontzettende kneus."

Nieuw familielid

Sander heeft sinds kort een nieuw familielid. Hij vertelt er alles over in de video bovenaan deze pagina.

(bron foto: Instagram / Sander Schimmelpenninck)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.